Reglament

1. La cursa està oberta a tothom que accepti i respecti, tant la distància com el present reglament. No es permet la participació amb cap artefacte rodat ni animal de companyia.

2. La distància a recórrer oficialment certificada per la Federació Catalana d'Atletisme serà de 10 km estarà degudament senyalitzada i l'avituallament estarà al quilòmetre 5 aproximadament. Temps límit 1 hora i 30 minuts des de el tret de sortida.

3. La sortida es donarà el dia 20 de gener de 2019 a les 9.30 hores del matí entre els carrers Floridablanca - Viladomat i l'arribada enfront del Poliesportiu Rocafort, Floridablanca/Calàbria.

4. S’establiran 5 calaixos de sortida pels atletes amb les millors marques acreditades en 10 km. Als participants que disposin de xip groc se´ls assignarà automàticament la última millor marca enregistrada en curses de 10 Km. de la Challenge BCN 10 K dels últims 12 mesos.

5. Aquesta cursa té l´aval de la Federació Catalana d´Atletisme.

6. L’organització posarà a la disposició dels participants un grup de llebres que marcaran un ritme fitxa durant la cursa per fer diferents marques. Aquests correran la cursa a ritme de 37 minuts, 40 minuts, 42 minuts, 45 minuts, 47 minuts, 50 minuts, 55 minuts i 60 minuts respectivament.

Reglament

7. A tot participant de la cursa de 10 km se li lliurarà una bossa amb diversos obsequis de les empreses col.laboradores, així com una samarreta tècnica.

8. La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L´organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fets a ells mateixos o a terceres persones, per això considerem convenient sotmetre’s prèviament a un adequat reconeixement mèdic.

9. L´organització té contractada una assegurança de responsabilitat civil i de accidents per tots els participants que estiguin inscrits.

10. Es disposarà de un dispositiu mèdic a la sortida/arribada així com al llarg del circuit.

11. Els atletes que participin sense dorsal, amb dorsal falsificat o d’una altra persona no tindran dret a cap servei ni tan sols l´assegurança d’accidents i serà motiu de desqualificació.

12. L´organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat i l´edat de l´atleta.

Reglament

13. La cursa disposa de dutxes, serveis de massatges i mèdic, wc i un lloc on guardar les bosses.

14. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l´import de la mateixa si la no participació de l´atleta és per causes alienes a l´organització.

15. Les inscripcions són personals i intransferibles i en tot cas el canvi de titular - previ acord- podria realitzar-se només el dia anterior a la cursa a la fira del corredor i previ abonament de 3 euros per les gestions. Serà també imprescindible aportar l´autorització del titular i la fotocòpia del seu D.N.I.

16. Autoritzo els organitzadors de l´esdeveniment a l´enregistrament total o parcial de la meva participació en el mateix, mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense que tingui dret a rebre cap compensació econòmica.

17. L'atleta, pel sol fet de participar en aquesta prova, accepta aquest Reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat, serà decidit per la Comissió Organitzadora.

18. Les classificacions es donaran a conèixer la tarda de la prova a la nostra web. Així com el vídeo de la prova.

Política de Privacitat

Les dades personals dels inscrits seran incorporades en un fitxer propietat de l’ATLÈTIC CLUB ESPORT I NATURA, amb la finalitat de cursar la sol·licitud d'inscripció, gestionar classificacions i resultats i enviar publicitat de les activitats i/o productes sobre la cursa i patrocinador.

Més informació a : Política de Privacitat

PATROCINADORS OFICIALS CURSA MORITZ ST.ANTONI 2019
Cursa Moritz St. Antoni 2019 ®
Avis legal | Política de Privacitat |Política de Cookies | Contacte amb l'organització
Programació web - Disseny web