Moritz Cursa Moritz Sant Antoni Moritz Cursa Moritz Sant Antoni

Reglament

1. La cursa està oberta a tothom que accepti i respecti, tant la distància com el present reglament. No es permet la participació amb animals de companyia. En cas de córrer amb un vehicle adaptat contactar amb l'organització. Veure secció de Contactes a la mateixa web

2. La distància a recórrer oficialment certificada per la Federació Catalana d'Atletisme serà de 10 km estarà degudament senyalitzada i l'avituallament estarà al quilòmetre 5 aproximadament. Temps límit 1 hora i 30 minuts des de el tret de sortida.

3. La sortida es donarà el dia 21 de gener de 2024 a les 9.30 hores del matí entre els carrers Floridablanca - Borrell i l'arribada als carrers Floridablanca/Calàbria.

4. S’establiran calaixos de sortida, segons nombre d'atletes, pels atletes amb les millors marques acreditades en 10 km. Als participants que disposin de xip groc se´ls assignarà automàticament la última millor marca enregistrada en curses de 10 Km. de la Challenge BCN 10 K dels últims 12 mesos.

5. Aquesta cursa té l´aval de la Federació Catalana d´Atletisme.

6. L’organització posarà a la disposició dels participants un grup de llebres que marcaran un ritme fitxa durant la cursa per fer diferents marques. Aquests correran la cursa a ritme de 37 minuts, 40 minuts, 42 minuts, 45 minuts, 47 minuts, 50 minuts, 55 minuts i 60 minuts respectivament.

Reglament

7. A tot participant de la cursa de 10 km se li lliurarà una bossa amb diversos obsequis de les empreses col.laboradores, així com una samarreta tècnica.

8. La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L´organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fets a ells mateixos o a terceres persones, per això considerem convenient sotmetre’s prèviament a un adequat reconeixement mèdic.

9. L´organització té contractada una assegurança de responsabilitat civil i de accidents per tots els participants que estiguin inscrits.

10. Es disposarà de un dispositiu mèdic a la sortida/arribada així com al llarg del circuit.

11. Els atletes que participin sense dorsal, amb dorsal falsificat o d’una altra persona no tindran dret a cap servei ni tan sols l´assegurança d’accidents i serà motiu de desqualificació.

12. L´organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat i l´edat de l´atleta.

13. La cursa disposa de dutxes, serveis de massatges i mèdic, wc i un lloc on guardar les bosses.

Reglament

14. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l´import de la mateixa si la no participació de l´atleta és per causes alienes a l´organització.

15. Les inscripcions són personals i intransferibles i en tot cas el canvi de titular - previ acord- podria realitzar-se només el dia anterior a la cursa a la fira del corredor i previ abonament de 3 euros per les gestions. Serà també imprescindible aportar l´autorització del titular i la fotocòpia del seu D.N.I.

16. Autoritzo els organitzadors de l´esdeveniment a l´enregistrament total o parcial de la meva participació en el mateix, mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense que tingui dret a rebre cap compensació econòmica.

17. L'atleta, pel sol fet de participar en aquesta prova, accepta aquest Reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat, serà decidit per la Comissió Organitzadora.

18. L'entrega de premis de la cursa 10kes faráentre les 10:45 i les 11:10h.

19. Les classificacions definitives i per equips es donaran a conèixer al migdia de la prova a la nostra web. Així com el vídeo de la prova.

20. Les Inscripcions al Campionat de Catalunya de 10km hauran de fer-les els clubs a través de la plataforma SDP. La data límit d'nscripció será el dilluns anterior al campionat. Així mateix, també, s´haura d'enviar la inscripció a l'organitzador seguint les indicacions del seu reglement. La inscripció serà gratuita per als 10 primers atletes del Ranquing Català Absolut de la prova on s'inscriguin.

Política de Privacitat

Les dades personals dels inscrits seran incorporades en un fitxer propietat de l’ATLÈTIC CLUB ESPORT I NATURA, amb la finalitat de cursar la sol·licitud d'inscripció, gestionar classificacions i resultats i enviar publicitat de les activitats i/o productes sobre la cursa i patrocinador.

Més informació a : Política de Privacitat

PATROCINADORS OFICIALS CURSA MORITZ ST.ANTONI 2023
Moritz Més Esport Menys Miopia
Ajuntament de Barcelona Federació Catalana d'Atletisme Atlètic Club Esport i Natura Salesians de Rocafort Esportiu Rocafort Calàbria 66 Penya Barcelonista l'Eixample Comissió Festa Major Diputació de Barcelona
Barcelona Voluntària El Racó de l'Agüir OXD Club ProAm Clinica Heilsa Anna Subirats De Veí a Veí Imatge de l'esport Magda Flor ChampionChip Powerade Aneto
Cursa Moritz St. Antoni 2023 ®
Avis legal | Política de Privacitat |Política de Cookies | Contacte amb l'organització
Programació web - Disseny web