Moritz Aigües de Barcelona Mundo Deportivo Cursa Moritz Sant Antoni Moritz Aigües de Barcelona Mundo Deportivo Cursa Moritz Sant Antoni

Preguntes Freqüents

La cursa es celebra el dia 20 de Gener de 2019 a les 9:30 del matí. Les curses infantils començaran a partir de les 11.30 hores. Enguany es fará la primera Milla Mundial dels Miops a les 11.00 hores.
El període d'inscripció comença el dia 15 d'octubre de 2018 i acaba el 16 de gener de 2019 o quan s'arribi als 5000 inscrits

Cal omplir el formulari d’inscripcions ja sigui de 10k i disposar de xip groc. Si no tens xip groc, l’organització et facilitarà un xip de lloguer a un preu de 2 €. La cursa Infantil el xip está incorporat en el dorsal, no és necesari el xip.

Si prefereixes fer-ho presencialment et pots inscriure a:

– Esportiu Rocafort. carrer Floridablanca 41.

A la mateixa pàgina d’inscripció tant del 10k com la cursa infantil podràs obtenir el comprovant
Per a participar a la cursa 10k s’ha d’haver nascut com a mínim a l’any 2004.
Els tutors legals hauran d'imprimir l'autorització de participació i entregar-la en el moment de recollir el dorsal.
Els colors dels dorsals venen per les marques acreditades a les curses de Challenge 10k, automàticament. No es consideraran els temps d'altres curses. Si hi ha algun error es pot contactar amb l'organització. Els calaixos de sortida es fan tenin en compta el millor temps de:
 • Ranquing del circuit de la Challenge 10k (2017/2018) i (2018/2019) comprova-ho en 10k.cat
 • Si el participant no és propietari del chip groc però va va realitzar l'edició anterior de la Cursa Moritz Sant Antoni, se li aplicará el temps aconseguit
 • Els calaixos de sortida son:

  • Vermell: menys de 38' (Homes) menys de 41' (Dones)
  • Verd : 38' - 42' (Homes) 41' - 45' (Dones
  • Taronja: 43' - 48' (Homes) 46' - 50' (Dones)
  • Blau : 49' - 53' (Homes) 51' - 55' (Dones)
  • Blanc : 54' i més (Homes) 56' i més (Dones)
  • Qualsevol reclamació será necesari que l'inscrit demostri i certifiqui el seu temps en alguna Cursa Challenge 10K al responsable a la fira del corredor en el moment de la recollida del dorsal
  • No s'admeteran canvis el mateix dia de la cursa
  A la Fira del corredor, Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE ) carrer Calabria 66 – 78 08015 Barcelona. Horari: dissabte 19 gener 2019 de 9 a 20 hores.
  Durant el dissabte 19 de gener el carrer Calabria entre Floridablanca i Sepulveda es fará la Fira del Corredor amb diferents exposicions i activitats dels nostres patrocinadors.

  El mateix dia de la cursa a partir de les 8 hores al pati del Col·legi Salesians de Rocafort.
  Sí, presentant DNI (o fotocòpia) o justificant de la inscripció, sense algú d'aquests documents no se entregarà cap dorsal.
  Hi ha un servei de guarda-roba dins del pati del Col·legi Salesians de Rocafort. Hi han seccions de 300 en 300 dorsals i s'han de deixar on toqui pel seu dorsal.
  Hi han punts de control de xip. Si algun corredor/a no passa pels punts de control estarà desqualificat. Recordeu portar el xip ben posat a la sabatilla.
  Hi han corredors perfectament identificats per assolir unes les marques. Aquests correran la cursa a ritme de 37 minuts, 40 minuts, 42 minuts, 45 minuts, 47 minuts, 50 minuts, 55 minuts i 60 minuts respectivament
  No es pot córrer sense dorsal. Primer per respecte als atletes que s'han inscrit, desprès perquè els organitzadors de curses tenen una sèrie d’assegurances i responsabilitats i es veuran obligats a fer fóra del circuit (i de la sortida) a qualsevol persona no identificada amb dorsal. L'atleta sense dorsal no li cubreix cap assegurança.
  El xip blanc s'ha de tornar un cop acabada la cursa. Hi han voluntaris després de la meta per facilitar que es torni el xip. Tots els diners de la recuperació del xip blanc aniran per una ONG del barri.
  Les dutxes estan ubicades a l'Esportiu Rocafort.
  Les pots consultar en aquesta mateixa web, a l’apartat resultats 10k o cursa infantil. Ja estaran penjades a partir del migdia del mateix dia de la cursa. També fotos i videos.
  Está previst que comencin sobre les 11.30 hores, un cop acabada la primera Milla Mundial dels Miops.
  No. Els alevins, infantils i cadets tenen un cost de 2 euros pel xip del dorsal.
  Els més petits, Benjamins i Pre-benjamins Si que són gratuites
  Els dorsals de les curses d'alevins, infantils i cadets a la Fira del corredor, Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE ) carrer Calabria 66 – 78 08015 Barcelona. Horari: dissabte 19 gener 2019 de 9 a 20 hores.

  Durant el dissabte 19 de gener el carrer Calabria entre Floridablanca i Sepulveda es fará la Fira del Corredor amb diferents exposicions i activitats dels nostres patrocinadors.

  El mateix dia de la cursa a partir de les 10 hores al pati del Col·legi Salesians de Rocafort.

  Els Benjamins i Pre-benjamins a partir de les 10 hores el mateix dia de la cursa al pati del Col·legi Salesians de Rocafort.
  Si, només de les curses d'alevins, infantils i cadets.
  PATROCINADORS OFICIALS CURSA MORITZ ST.ANTONI 2019
  Moritz Aigûes de Barcelona Mundo Deportivo
  Ajuntament de Barcelona Federació Catalana d'Atletisme Atlètic Club Esport i Natura Salesians de Rocafort Esportiu Rocafort Calàbria 66 Penya Barcelonista l'Eixample Comissió Festa Major Diputació de Barcelona
  Voluntaris 2000 Barcelona Voluntària El Racó de l'Agüir OXD Club ProAm Quirotema Anna Subirats Soria Natural De Veí a Veí Imatge de l'esport Magda Flor ChampionChip Control Courier Powerade Aneto Black Remedy BBVA Anela Fruits
  Cursa Moritz St. Antoni 2019 ®
  Avis legal | Política de Privacitat |Política de Cookies | Contacte amb l'organització
  Programació web - Disseny web