Moritz Aigües de Barcelona Mundo Deportivo Cursa Moritz Sant Antoni Moritz Aigües de Barcelona Mundo Deportivo Cursa Moritz Sant Antoni

Inscripcions cursa 10k

S'acabat el termini d'inscripció per internet i presencial. Gracies pel vostre suport. Heu aconseguit entre tots la máxima inscripció de l'història de la cursa.

El diumenge 20 de gener després de la cursa es publicaran els resultats i el vídeo de la prova.

Comprovant d'inscripció

Punt d'inscripció presencial

L'inscripció i el pagament es pot fer al lloc d’inscripció autoritzat, no s´acceptaran inscripcions per fax, correu electrònic o telèfon.

a Barcelona

Esportiu Rocafort. Floridablanca 41

Preus *

Propietaris de Xip Groc 16€.

Xip Blanc de l'organització 18€.

Fora de termini 22€.

Promoció: Inscripció a la cursa més xip groc en propietat 24€.

El Xip Groc serà vàlid per a totes les curses i puntuarà a la Challenge BCN 10k de forma automàtica.

Els xips blancs es retornaran a l'arribada, el seu lliurament representarà una aportació econòmica per una ONG solidària.

* El preu inclou una assegurança personal d'accident esportiu i de responsabilitat civil, per a tots els corredors/as inscrits en aquesta cursa.

Els pares o tutors legals hauran de lliurar una autorització signada als menors de 18 anys. Imprimeix aquesta autorització i entrega-la a la recollida del dorsal.

Descarrega't aquí l'autorització per a menors en format PDF.
PATROCINADORS OFICIALS CURSA MORITZ ST.ANTONI 2019
Moritz Aigûes de Barcelona Mundo Deportivo
Ajuntament de Barcelona Federació Catalana d'Atletisme Atlètic Club Esport i Natura Salesians de Rocafort Esportiu Rocafort Calàbria 66 Penya Barcelonista l'Eixample Comissió Festa Major Diputació de Barcelona
Voluntaris 2000 Barcelona Voluntària El Racó de l'Agüir OXD Club ProAm Quirotema Anna Subirats Soria Natural De Veí a Veí Imatge de l'esport Magda Flor ChampionChip Control Courier Powerade Aneto Black Remedy BBVA Anela Fruits
Cursa Moritz St. Antoni 2019 ®
Avis legal | Política de Privacitat |Política de Cookies | Contacte amb l'organització
Programació web - Disseny web