Moritz Aigües de Barcelona Mundo Deportivo Cursa Moritz Sant Antoni Moritz Aigües de Barcelona Mundo Deportivo Cursa Moritz Sant Antoni

Festa del Corredor

Recollida de dorsals i xips oficials, samarreta tècnica i bossa d’obsequis dels col·laboradors als titulars propietaris del a inscripció.

Per recollir dorsal i xip cal que els titulars de la inscripció presentin el DNI o l’autorització del titular, fotocòpia DNI amb firma de conformitat i el comprovant d’inscripció.

En plena Festa Major del Barri Sant Antoni, la Fira del corredor es copnverteix en una autèntica festa gràcies al magnífic escenari que presideix el carrer Calàbria que serveix per acollir les activitats que han preparat algunes entitats del barri durant l’any. Al llarg de tot el dia, el carrer s'omple d'estands i d'activitats organitzades pels nostres col·laboradors i patrocinadors.

Més de cinc mil corredors vénen al carrer Calàbria a buscar els dorsals i la bossa en un ambient festiu i lúdic. El carrer Calàbria està tallat al trànsit entre Sepúlveda i Floridablanca des de dissabte a les 9h del matí fins a les 20h i diumenge de 9h a 13h. Durant aquests dos dies les activitats al carrer i a l'escenari no descansen. Aquest any els assistents a la fira podran demostrar la seva tècnica futbolera gràcies a un xutòmetre, una de les novetats de la Fira del corredor. També es podran fotografiar amb les copes del Barça a l'estand de la Penya Barcelonista de l'Eixample "Can Conesa".

Entre les activitats de la fira es podrà degustar caldo calent per tothom. Una fira que destaca pel seu bon rotllo, la música en directe, els balls populars i esportius, les màsters class sobre running i el bon humor que ho enllaça tot. Diverses entitats veïnals, escoles i acadèmies es posen les millors gales per mostrar-nos l'espectacle que durant l'any han anat preparant.

Ubicació i Horari

Ubicació:

Un any més es talla el carrer Calabria, entre el carrer Sepúlveda i Floridablanca, per guanyar espai i convertir la Fira del Corredor en una festa.

Horari:

Els dorsals es podran recollir el dissabte a partir de les 9 del matí fins a les 20h i el diumenge a partir de les 8 hores

Activitats Escenari

Un escenari situat al xamfrà del carrer Calàbria amb Floridablanca amenitzarà la diada durant bona part del dia (de 10:30 a 19:30) amb:

MATÍ

10:30h a 12:30h

Balls Igwicz  ho ballen!! Són els balls dels tallers Joan Lairisa a l'associació veïns i veïnes de Sant Antoni i tot tipus de balls de saló i ball social.

12.30h a 14h

Nuria Dansa.

TARDA

17:30h a 18:30h

Zumba: activitat coreografiada amb diferents pasos de ball.

Estands

Inmortalitza la teva participació

Un photocall de 4 metres situat davant del carrer Calabria 66 servirà perquè et facis una fotografia amb el dorsal per inmortalitzar el moment de la teva inscripció.

Fotomatón a la Fira del Corredor i avituallament més sostenible gràcies a Aigües de Barcelona

Vine a veure’ns a No et perdis l'estand d'Aigües de Barcelona de la Fira del Corredor de la Cursa Moritz Sant Antoni: podràs fer-te fotografies amb impressió instantània i també podràs gravar un divertit gif. I alguna sorpresa més...

A més, si ets corredor podràs hidratar-te durant la cursa gràcies als nostra punts d’avituallament sostenibles, en els quals dispensarem aigua de l’aixeta en gots biodegradables.

Els dos punts d’hidratació i els més de 10.000 gots contribuiran a fer una cursa més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Culers! Fotografia’t amb la LLIGA, COPA I CHAMPIONS

Un de les organitzadors de la Cursa Moritz Sant Antoni és la Penya Blaugrana l’Eixample "Can Conesa". Durant tot el dissabte et podràs fotografiar amb les darreres copes guanyades pel Futbol Club Barcelona

CALDO ANETO (se servirà caldo calent durant la jornada)

Durant dissabte i diumenge els assistens podran entrar en calor gràcies a la degustació de caldo calent que se servirà durant la Fira del corredor.

Els ingredients que utilitzen són els mateixos que els ingredients de les receptes tradicionals. No contenen llet ni cap derivat lacti perquè no s’afegeix cap aroma ni additiu. Els caldos no contenen gluten perquè no afegeixen cap ingredient que contingui blat, sègol, ordi, civada, ni additius ni maltodextrinas. No contenen ou ni derivats del mateix perquè no afegeixen cap additiu.

PALLAPUPES, ONG

En la carpa de la ONG Pallapupues es repartiran nassos de pallassos així com informació relacionada amb les activitats solidàries que organitzen. També hi haurà unes guardioles per recollir els donatius. Sempre seguint el seu lema: Riure omple de vida.

SALESIANS ROCAFORT

Els estudiants de Batxillerat tindran un estand per vendre articles que els ajudin a finançar el viatje de fi d’estudis.

ESPORTIU ROCAFORT

En el seu estand hi haurà motius més que suficients per començar una aventura.

STAND DE LA MILLA DELS MIOPS

Podràs conèixer com millorar la salut visual.

PATROCINADORS OFICIALS CURSA MORITZ ST.ANTONI 2020
Moritz Aigûes de Barcelona Mundo Deportivo
Ajuntament de Barcelona Federació Catalana d'Atletisme Atlètic Club Esport i Natura Salesians de Rocafort Esportiu Rocafort Calàbria 66 Penya Barcelonista l'Eixample Comissió Festa Major Diputació de Barcelona
Voluntaris 2000 Barcelona Voluntària El Racó de l'Agüir OXD Club ProAm Quirotema Anna Subirats De Veí a Veí Imatge de l'esport Magda Flor ChampionChip Control Courier Powerade Aneto BBVA Anela Fruits
Cursa Moritz St. Antoni 2020 ®
Avis legal | Política de Privacitat |Política de Cookies | Contacte amb l'organització
Programació web - Disseny web