Festa del Corredor

Recollida de dorsals i xips oficials, samarreta tècnica d’hivern i bossa d’obsequis dels col·laboradors als titulars propietaris del a inscripció.

Per recollir dorsal i xip cal que els titulars de la inscripció presentin el DNI o l’autorització del titular, fotocòpia DNI amb firma de conformitat i el comprovant d’inscripció.

Un renovada Fira del corredor que ofereix diverses activitats per convertir la recollida de dorsals en una autèntica festa. Xerrades, Masters class, música, exhibicions esportives, consells de running, photocall, exposició de material esportiu i venda de la samarreta commemorativa per aquells que no són corredors.

Ubicació i Horari

Ubicació:

Per primera vegada es talla el carrer Calabria, entre el carrer Sepúlveda i Floridablanca, per guanyar espai i convertir la Fira del Corredor en una festa commemorativa de les 40 edicions.

Horari:

Els dorsals es podran recollir a partir de les 9 del matí fins a les 20h

Activitats Escenari

Un escenari situat al xamfrà del carrer Calàbria amb Floridablanca amenitzarà la diada durant bona part del dia (de 10 a 20h) amb:

MATÍ

• Sessió de Balls Country

• Masters class d’atletes professionals. Com preparar una 10k Pro Am

• Taller de galetes pels petits de la mà del mestre pastisser Christian Escribà.

• Sessió de Dj Running. Música per córrer.

• Núria Dansa. Sessió de ball.

TARDA

• Masters class d’atletes professionals. Com escalfar i com evitar lesions. Pro Am

• Núria Dansa. Sessió de ball.

• Taller de fisioterapia.

• Master class Esportiu Rocafort

• Taller de galetes pels petits de la mà del mestre pastisser Christian Escribà.

Estands

Inmortalitza la teva participació

Un photocall de 4 metres situat davant del carrer Calabria 66 servirà perquè et facis una fotografia amb el dorsal per inmortalitzar el moment de la teva inscripció.

SAMARRETA TÈCNICA D’HIVERN

Per celebrar la 40 edició els corredors rebran una samarreta commemorativa d'una qualitat sense precedents en les curses atlètiques de 10k. Es tracta d'una samarreta tècnica de màniga llarga, especial per a temperatures baixes, amb teixit 100% polièster isolate. La Samarreta té dobles repunts i mitja cremallera de color negre, els punys i el baix esquena estan acabats en corba per oferir una millor protecció.

Per aquelles persones que no volen o Ono poden participar també podran adquirir la samarreta tècnica a la Fira del Corredor a un preu de 15 euros.

Assoleix el repte de MORITZ

A l’estand del principal patrocinador podràs posar-te a prova amb el repte de ”la b0,0na vida” amb bicicleta Brompton by Moritz Moritz et convida a provar una cervesa sense alcohol si abans “cremes” les 17 calories que te el producte (90” a 20 km/h)

Porra i diversió a l'estand d'Aigues de Barcelona

No et perdis l'estand d'Aigües de Barcelona: podràs gravar gratis un divertit gif i guanyar un dels Kits del Runner que regalen! T’esperem a un fotomatón digital que trobaràs a l’estand d’Aigües de Barcelona per recordar el moment.

T’atreveixes a endevinar quin temps farà el guanyador de la cursa d’enguany? Vine a la Fira del Corredor i participa en la porra que organitza Aigües de Barcelona i podràs guanyar un kit de regal amb una samarreta, una bossa i una ampolla portable.

Culers! Fotografia’t amb la LLIGA, COPA I CHAMPIONS

Un de les organitzadors de la Cursa Moritz Sant Antoni és la Penya Blaugrana l’Eixample "Can Conesa". Durant tot el dissabte et podràs fotografiar amb les darreres copes guanyades pel Futbol Club Barcelona

Veí a Veí:

L’ONG Veí a Veí proposta un intercanvi molt dolç. En el seu estand hi tenen moltes llaminadures en forma de fruita, per cda fruita que porteu per la gent necessitada del barri l’ONG us la tornarà en forma de llaminadura.

PATROCINADORS OFICIALS CURSA MORITZ ST.ANTONI 2019
Cursa Moritz St. Antoni 2019 ®
<
Avis legal | Política de Privacitat |Política de Cookies | Contacte amb l'organització
Programació web - Disseny web