Presentació de la 40ª edició

Una presentació molt festiva

per commemorar la 40ª edició

Aquest dijous, dia 11 de gener, hem fet la presentació oficial de la 40ª edició de la Cursa Moritz Sant Antoni. Com ja és tradició, la Fàbrica Moritz ha acollit l’acte i el periodista i maratonià Arcadi Alivés ha fet de mestre de ceremònia. Hem presentat la nova imatge de la cursa, la samarreta tècnica d’aquest any i el recorregut actualitzat.

Hem comptat amb la presència de Josep Maria Conesa, que és el president de l’Atlètic Club Esport i Natura, club organitzador, de Sergi Martínez, director de màrqueting Moritz, de’n Joan Viluendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, de l’Eulàlia Corbella, Consellera del Districe de l’Eixample, en Jordi Torrents, assessor d’esports de la Diputació de Barcelona i de’n Driss Lakhouaja, campió vuit vegades consecutives.

Per tal de celebrar com es mereix la 40ª edició, hi hagut algunes sorpreses com un pastís magnífic elaborat per Chirstian Escribá i l’actor Toni Climent s’ha convertit en Reugenio i ha reinterpretat el gran humorista Eugenio.

 

 

 

 

 

🏃🏼‍♀️🔛🏃🏻‍♂️Us presentem la samarreta d’quest any, que per celebrar la 40 edició, té un disseny molt especial:

☑️ Samarreta tècnica d’hivern
☑️ Especial running per a baixes temperatures
☑️ 100% polièster isolate
☑️ Amb doble repunts i tancament amb mitja cremallera
☑️ Sota esquena i punys acabats en corba
☑️ Orifici per al dit polze als punys

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *