Patrocinadors i Col·laboradors | Històric |   flickr   twitter   facebook   instagram   youtube
 
 
 
 
Ajuntament de Barcelona
Institut Barcelona Esports
Challenge BCN10k
 
Reglament  
 1. La cursa està oberta a tothom que accepti i respecti, tant la distància com el present reglament. No es permet la participació amb cap artefacte rodat.
 2. La distància a recórrer oficialment certificada per la Federació Catalana d'Atletisme serà de 10 quilòmetres estarà degudament senyalitzada i l'avituallament estarà al quilòmetre 5. Temps límit 1 hora i 30 minuts des de l'hora d’inici de la cursa.
 3. El guanyador serà el nou Campió de Catalunya de 10 quilòmetres avalat per la Federació Catalana d’Atletisme. Hi haurà categoria absoluta i veterans.
 4. La sortida es donarà el dia 21 de gener de 2018 a les 9.30 hores del matí entre els carrers Floridablanca - Viladomat i l'arribada enfront del Poliesportiu Rocafort, Floridablanca/Calàbria.
 5. S’establiran 5 calaixos de sortida pels atletes amb les millors marques acreditades en 10 quilòmetres. Als participants que disposin de xip groc se´ls assignarà automàticament la última millor marca enregistrada en curses de 10 quilòmetres. de la Challenge BCN 10 K dels últims 12 mesos, en el cas de marques fetes a altres curses, serà imprescindible acreditar-ho enviant per mail el certificat corresponent o presentant-lo a la fira del corredor
 6. A tot participant de la cursa de 10 quilòmetres se li lliurarà una bossa amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores i altres, així com una samarreta tècnica.
 7. La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L´organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fets a ells mateixos o a terceres persones, per això considerem convenient sometre’s prèviament a un adequat reconeixement mèdic.
 8. L´organització té contractada una assegurança personal d'accidents i de responsabilitat civil per a cada participants.
 9. Es disposarà de un dispositiu mèdic a la sortida/arribada així com al llarg del circuit.
 10. Els atletes que participin sense dorsal, amb dorsal falsificat o d’una altra persona no tindran dret a cap servei ni tan sols l´assegurança d’accidents i será motiu de desqualificació.
 11. L´organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat i l´edat de l´atleta.
 12. La cursa disposa de dutxes, serveis de massatges i mèdic, wc i un lloc on guardar les bosses.
 13. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l´import de la mateixa si la no participació de l´atleta és per causes alienes a l´organització.
 14. Les inscripcions són personals i intransferibles i en tot cas el canvi de titular - previ acord- podria realitzar-se només el dia anterior a la cursa a la fira del corredor i previ abonament de 3 euros per les gestions. Serà també imprescindible aportar l´autorització del titular i la fotocòpia del seu D.N.I.
 15. Autoritzo els organitzadors de l´esdeveniment a l´enregistrament total o parcial de la meva participació en el mateix, mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense que tingui dret a rebre cap compensació econòmica.
 16. L'atleta, pel sol fet de participar en aquesta prova, accepta aquest Reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat, serà decidit per la Comissió Organitzadora.
 17. Les classificacions es donaran a conèixer la tarda de la prova a Internet. Així com el video de la prova.
Política de privadesa  
 1. Les dades personals dels inscrits seran incorporades en un fitxer propietat de l’ATLÈTIC CLUB ESPORT I NATURA, amb la finalitat de cursar la sol·licitud d'inscripció, gestionar classificacions i resultats i enviar publicitat de les activitats i/o productes sobre la cursa i patrocinador.
 2. En el cas que l’Usuari consideri oportú exercitar els drets que l ‘assisteixen, en concret els drets Accès, Rectificació, Cancel·lació i Oposició al tractament de les seves dades, pot contactar amb el Responsable del Fitxer a la següent adreça electrònica a organitzacio@cursasantantoni.cat o bé per correu ordinari al Carrer CASANOVA Nº 24, 3-2, 08011 de BARCELONA.

  Més informació a: POLÍTICA DE PRIVADESA
Trofeus  
 1. Trofeu per als 3 primers atletes de la classificació general masculina i femenina i per als 3 primers atletes de cada categoria masculina i femenina.
 2. Trofeu per als 3 primers equips masculí i femení. Per optar a aquest premi cada equip haurà de classificar un mínim de 5 atletes i l'equip haurà d'estar legalment constituït (Federat).
 3. Trofeu al participant de més edat masculí i femení.
 4. Els atletes que tinguin Premi a la General, no el tindran a la seva categoria.
 
         
Cursa Moritz Sant Antoni       Contacte
▪ Inscripcions de la Cursa
▪ Recorregut per Sant Antoni
▪ Reglament de la Cursa
▪ Resultats
  ▪ Fotografies de la Cursa
▪ Notícies
▪ Blog de la Cursa
▪ Patrocinadors i Col·laboradors
▪ Històric
  ▪ Contacte amb l'organització
▪ Avís legal y LOPD

▪ Mapa web
         
Patrocinador i samarreta oficial