Patrocinadors i Col·laboradors | Històric |   flickr   twitter   facebook   instagram   youtube
 
 
 
 
Ajuntament de Barcelona
Motitz
el mundo deportivo
Esportiu Rocafort
Salesians Rocafort
Letrados Barcelona
Institut Barcelona Esports
Challenge BCN10k
Tambe a Facebook
 
Ezzaydouni ha aconseguit la victoria

EZZAYDOUNY ACABA AMB LA RATXA DE VUIT TRIOMFS DE DRISS LAKHOUAJA A LA CURSA MORITZ BARRI DE SANT ANTONI 2017.

Barcelona, 22 gener de 2017 – El fondista Ibrahim Ezzaydouni (FC Barcelona) ha aconseguit la victoria a la Cursa Moritz Barri de Sant Antoni amb una marca de 29’54”. L’atleta afincat a Canet de Mar s’ha endut el triomf a l’edició número 39 de la prova destronant al guanyador de les vuit darreres edicions, Driss Lakhouaja (CA Montornès), que ha entrat en segona posició. La guanyadora a la categoría femenina ha estat l’atleta badalonina Míriam Ortiz (AA Catalunya) que ha pujat al primer graó del podi amb una marca de 36’17”.

La competició ha superat el seu rècord d’inscrits, amb una xifra final de 4.587, però la pluja prèvia a la sortida ha fet que 3.472 decidissin sortir a competir. Després dels primers compassos de la competició, Lakhouaja i Ezzaydouny ja han pres la iniciativa i passaven l’equador de la cursa amb una marca de 15:06, amb l’olímpic andorrà Marcos Sanza a 13 segons de la dupla capdavantera.

A la segona meitat de la prova, Ezzaydouny, que competia per primer cop al barri de Sant Antoni, va anar agafant distància respecte al vuit cops campió de la cursa, 19 anys més gran que ell, i va acabar creuant la línia de meta amb 29’54. Als seus 44 anys, Lakhouaja feia el seu novè podi consecutiu a Sant Antoni, el primer d’ells sense ocupar el primer calaix, entrant en segon lloc amb 30’25”. La tercera posició ha estat per Sanza (CA Valls d’Andorra), que ha firmat 30’48”.

Igual que a la prova masculina, en noies Míriam Ortiz ha aconseguit el triomf també a la seva primera participació a Sant Antoni. Ortiz ha marcat el ritme des dels primers quilòmetres ja a l’equador de la cursa avantatjava en 23 segons a la segona classificada, Sílvia Segura, i en 46 a Sheila Avilés (AE Matxacuca).

Ortiz ha creuat la línia d’arribada en primer lloc amb 36’17”, amb 44 segons de diferència respecte la britànica Ashley Berry (37’01”), que remuntava des del quart lloc amb el passava la meitat de la cursa. La tercera posició final ha estat per Silvia Segura amb 37’15”.

CLASSIFICACIÓ MASCULINA:

 1. Ibrahim Ezzaydouny (FC Barcelona): 29’54”
 2. Driss Lakhouaja (Atletisme Montornès): 30’25”
 3. Marcos Sanza (CA Valls d’Andorra): 30’48”

CLASSIFICACIÓ FEMENINA:

 1. Miriam Ortiz (AA Catalunya): 36’17”
 2. Ashley Berry: 37’01”
 3. Silvia Segura: 37’15”

Articulo y fotos de Alberto Montenegro

 
Driss Lakhouaja octocampió

VUITENA VICTÒRIA CONSECUTIVA I RÈCORD PER DRISS LAKHOUAJA A LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI

Barcelona, 17 gener de 2016 – Driss Lakhouaja s’ha imposat per vuitè any de forma consecutiva a la Cursa Barri de Sant Antoni Gran Premi Moritz, celebrada aquest matí pels principals carrers d’aquest barri barceloní i que a la seva edició número 38 ha comptat amb més de 4.300 inscrits i més de 3.800 atletes arribats. El fondista de l’Atletisme Montornès ha fixat un nou rècord de la prova, rebaixant en 7 segons el seu millor registre, que datava de l’any 2015 amb 29’45” per deixar-lo en 29’38” en una cursa que ha dominat des d’un bon principi. També ha repetit el triomf la guanyadora de les dues darreres edicions a la cursa femenina, l’atleta del FC Barcelona Hasna Bahom, que ha sumat la seva tercera victòria consecutiva.

Lakhouaja, que el passat 31 de desembre ja havia baixat dels 30 minuts a la Cursa dels Nassos, ha marcat una clara estratègia per assaltar el seu propi rècord de la cursa des d’un bon principi. Ha començat a tirar acompanyat de l’atleta del FC Barcelona Mohamed Zarhouni i al quilòmetre 5 ja passaven amb 14’46”, marcant un ritme que indicava que el rècord podia caure si feia una segona meitat de la prova. En tercer lloc marxava David Martínez (CA Manresa), ja a 26 segons de la dupla que liderava la prova, i darrera d’ells marxaven junts Josep Arnal (JAB Berga) i l’australià Neil Berry, atleta nascut a Perth i afincat a Barcelona fa escasses setmanes. El vuit cops guanyador de la cursa ha apretat les dents al carrer Floridablanca per acabar marcant un registre de 29’38”, avançant en més d’un minut al segon, David Martínez (30’41”) i en prop de dos minuts al tercer integrant del podi, Berry, que ha entrat amb 31’30”.

A la prova femenina, triomf per tercer any consecutiu de Hasna Bahom, una cursa a la que l’atleta del FC Barcelona li té agafat el pols. Bahom ja treia un avantatge que fregava el minut a la segona classificada, Yolanda Castillejo (CA Valls d’Andorra) al pas pel quilòmetre 5, on marcava 17’40”, però va acabar creuant la línia d’arribada amb un registre de 35’26”, exactament 14 segons menys que la marca que va registrar el 2015. Segona a la línia de meta va ser la pròpia Castillejo, que finalment va passava la meta amb 37’04”, a 1’38” de la guanyadora, mentre que la tercera posició final va ser per l’atleta Degitu Jebesa (CIES Domingo Catalán), amb 37’31”.

CLASSIFICACIÓ MASCULINA:

 1. Driss Lakhouaja (Atletisme Montornès): 29’38”
 2. David Martínez (CA Manresa): 30’41”
 3. Neil Berry (Australia): 31’30”

CLASSIFICACIÓ FEMENINA:

 1. Hasna Bahom (FC Barcelona): 35’26”
 2. Yolanda Castillejo (CA Valls d’Andorra): 37’04”
 3. Degitu Jebesa (CIES Domingo Catalán): 37’31”
Presentació de la Cursa Barri Sant Antoni

MÉS DE 4.300 INSCRITS PRENDRAN PART A LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI 2016

Barcelona, 12 de gener de 2016 – La Cursa Barri de Sant Antoni tornarà comptar amb un magnífic volum de participació aquest pròxim diumenge 17 de gener, a la que serà la seva edició número 38. Els organitzadors han aconseguit un any més superar la barrera dels 4.000 inscrits, arribant en aquesta ocasió a més de 4.300, un fet que sense cap mena de dubte és tot un èxit per la primera competició popular de la ciutat de Barcelona d’aquest any 2016, que continua amb la seva línia ascendent. La sortida de la prova tindrà lloc a les 9:30 hores a la confluència dels carrers Floridablanca i Comte Borrell.

La presentació de la cursa, celebrada aquest migdia a les instal·lacions de la Fàbrica Moritz Barcelona, principal patrocinador de la cursa, ha comptat amb la presència de les entitats organitzadores de la prova, com son l’Atlètic Club Esport i Natura i la Comissió de Festa Major del Barri de Sant Antoni, representades pel director de la cursa, Josep María Conesa; la res-ponsable de Marketing de Cerveses Moritz, Montse Comabella; i els dos vigents campions i màxims favorits a la victòria final, Hasna Bahom, dominadora de les dues darreres edicions de la prova, i Driss Lakhouaja, que a l’edició de 2015 va sumar el seu setè triomf consecutiu a Sant Antoni.

Una de les principals novetats d’aquesta edició número 38 serà el lloc de celebració de la Fira del Corredor, que enguany tindrà lloc a l’Antiga seu de l’ONCE, al carrer Calàbria 66. Aquesta estarà oberta a la recollida dels dorsals divendres 15 de gener de 16:00 a 20:00h i dissabte 16 de 10:00 a 20:00h.

Un cop acabada la cursa de 10 quilòmetres, com ja és habitual, hi haurà espai per les curses de promoció, amb la celebració de les proves amb distància d’una milla (1.609m) pels atletes de la categoria Aleví (nascuts 2008 i 2009), Infantil (2005 a 2007) i Cadet (2002 a 2004), a més d’unes proves no competitives pels Benjamins (2010 i 2011) i Pre-Benjamins (a partir del 2012). Trobareu més informació a la pàgina web oficial de la cursa http://www.cursasantantoni.cat.

 
         
Cursa Moritz Sant Antoni       Contacte
▪ Inscripcions de la Cursa
▪ Recorregut per Sant Antoni
▪ Reglament de la Cursa
▪ Resultats
  ▪ Fotografies de la Cursa
▪ Notícies
▪ Blog de la Cursa
▪ Patrocinadors i Col·laboradors
▪ Històric
  ▪ Contacte amb l'organització
▪ Avís legal y LOPD

▪ Mapa web
         
Patrocinador i samarreta oficial