Audiovisual

En aquest enllaç podeu consultar els videos històrics oficials de la cursa

EZZAYDOUNY ACABA AMB LA RATXA DE VUIT TRIOMFS DE DRISS LAKHOUAJA A LA CURSA MORITZ BARRI DE SANT ANTONI 2017.

Barcelona, 22 gener de 2017

El fondista Ibrahim Ezzaydouni (FC Barcelona) ha aconseguit la victoria a la Cursa Moritz Barri de Sant Antoni amb una marca de 29’54”. L’atleta afincat a Canet de Mar s’ha endut el triomf a l’edició número 39 de la prova destronant al guanyador de les vuit darreres edicions, Driss Lakhouaja (CA Montornès), que ha entrat en segona posició. La guanyadora a la categoría femenina ha estat l’atleta badalonina Míriam Ortiz (AA Catalunya) que ha pujat al primer graó del podi amb una marca de 36’17”. La competició ha superat el seu rècord d’inscrits, amb una xifra final de 4.587, però la pluja prèvia a la sortida ha fet que 3.472 decidissin sortir a competir. Després dels primers compassos de la competició, Lakhouaja i Ezzaydouny ja han pres la iniciativa i passaven l’equador de la cursa amb una marca de 15:06, amb l’olímpic andorrà Marcos Sanza a 13 segons de la dupla capdavantera.

A la segona meitat de la prova, Ezzaydouny, que competia per primer cop al barri de Sant Antoni, va anar agafant distància respecte al vuit cops campió de la cursa, 19 anys més gran que ell, i va acabar creuant la línia de meta amb 29’54. Als seus 44 anys, Lakhouaja feia el seu novè podi consecutiu a Sant Antoni, el primer d’ells sense ocupar el primer calaix, entrant en segon lloc amb 30’25”. La tercera posició ha estat per Sanza (CA Valls d’Andorra), que ha firmat 30’48”. Igual que a la prova masculina, en noies Míriam Ortiz ha aconseguit el triomf també a la seva primera participació a Sant Antoni. Ortiz ha marcat el ritme des dels primers quilòmetres ja a l’equador de la cursa avantatjava en 23 segons a la segona classificada, Sílvia Segura, i en 46 a Sheila Avilés (AE Matxacuca).

Ortiz ha creuat la línia d’arribada en primer lloc amb 36’17”, amb 44 segons de diferència respecte la britànica Ashley Berry (37’01”), que remuntava des del quart lloc amb el passava la meitat de la cursa. La tercera posició final ha estat per Silvia Segura amb 37’15”. CLASSIFICACIÓ MASCULINA: Ibrahim Ezzaydouny (FC Barcelona): 29’54” Driss Lakhouaja (Atletisme Montornès): 30’25” Marcos Sanza (CA Valls d’Andorra): 30’48” CLASSIFICACIÓ FEMENINA: Miriam Ortiz (AA Catalunya): 36’17” Ashley Berry: 37’01” Silvia Segura: 37’15” Articulo y fotos de Alberto Montenegro

MÉS DE 4.000 INSCRITS PRENDRAN PART A LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI 2017

Barcelona, 16 de gener de 2017

L’acte de presentació d’aquesta edició 2017 que torna a obrir el calendari de curses de 10 quilòmetres de Barcelona, tindrà lloc dimarts dia 17 de gener a les 12:30 h a la Fàbrica Moritz Barcelona, ubicada a la Ronda de Sant Antoni 41.

La presentació comptarà amb la presència de diversos membres de l’organització i patrocina-dors i d’alguns dels principals atletes que estaran presents a la línia de sortida, i es donaran a conèixer les principals novetats d´aquest any, entre d´altres, que Moritz tornarà a ser la prin-cipal patrocinadora de la prova consolidant la seva aposta donant-li el nom a la cursa.

Aquest 2017, la prova celebra la seva edició número 39 coincidint amb la Festa Major del barri (la prova tindrà lloc el diumenge 22 de gener a les 9:30h - cruïlla dels carrers Floridablanca i Borrell). Els organitzadors, l´Atlètic Club Esport i Natura i la Comissió de Festa Major del Barri de Sant Antoni, tenen la previsió de seguir comptant amb una inscripció superior als 4.000 inscrits amb la incògnita de conèixer qui serà l’atleta que succeeixi al palmarès del guanyador de les vuit darreres edicions, Driss Lakhouaja.

PATROCINADORS OFICIALS CURSA MORITZ ST.ANTONI 2018
Cursa Moritz St. Antoni 2018 ®
Avis legal | LOPD - Contacte amb l'organització
Programació web - Disseny web